Alle categoriën Persoonlijk

Een nieuw jasje

Ken je dat gevoel? Dat je iets wat je heel erg leuk vond om te doen laat versloffen omdat je tijd wordt opgeslokt door allerlei andere zaken?Nou, precies dát overkwam mij een jaar geleden. Zoals sommigen van jullie weten blogde ik regelmatig tot een jaar geleden maar door allerlei issues privé kwam dat op een laag pitje te staan.

Sterker nog, over dat lage pitje leek eerder een volle emmer water heen gegooid want er was geen vonkje of wat meer te vinden. En dat was natuurlijk niet erg want het echte leven is nu eenmaal duizend keer belangrijker dan de on-line wereld.  Toen alles weer een beetje op de rit leek te zijn begon het de afgelopen maanden weer te kriebelen.

De behoefte en zin om te schrijven kwam weer terug. Maar toen ik een blik op mijn oude blog wierp vond ik het niet meer echt bij me passen. Tijd voor een nieuwe start dus!

Zelf heb ik nul komma nul verstand van computers en websites ontwerpen, ik stam namelijk nog uit het tijdperk “Typecursus op de typemachine” en na de middelbare school heb ik nooit meer wat met computers hoeven doen. Je kunt je voorstellen hoe groot de generatiekloof is met mijn 2 pubers op dat gebied…

Via via kwam ik in contact met Miranda Graat van By bits and pieces. Wat ben ik blij dat zij deze site zo mooi heeft ontworpen, zelf had ik dat never nooit niet voor elkaar gekregen. Zelfs op de meest onzinnige vragen reageerde ze heel rustig en behulpzaam, and believe me… stomme vragen stellen daar heb ik inmiddels patent op…

Wat ik ook erg graag wilde was een mooi logo maar je raadt het al, this girl is allesbehalve creatief. Ja in mijn hoofd wel, daar kan ik de meest geweldige dingen verzinnen ahum… Maar zodra het op papier komt ( jawel papier want tja geen verstand van computers hé…lekker oldskool zullen we maar zeggen ) is het net een doodle van een 4 jarige kleuter.

Ik kwam in contact met Megan McNulty, op Instagram ook wel bekend als @megantje

Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ik ben echt fan van haar ontwerpen, ik hou van haar stijl, lekker kleurrijk en een tikkeltje humoristisch. Ik besloot haar te vragen of ze een leuk passend logo voor mij wilde ontwerpen en zoals jullie kunnen zien heeft ze er iets prachtigs van gemaakt!

Een tompoes met een brilletje, is hij niet leuk?

Ontzettend bedankt Megan voor het mooie ontwerp en de fijne samenwerking, ik ben er echt superblij en vind hem ook echt bij me passen, jullie ook?

Ik heb met deze nieuwe site en logo weer helemaal zin om te gaan bloggen, leuk als jullie mij hier willen volgen!

Liefs,

Maruska

 

You Might Also Like...

12 Berichten

 • Reply
  Miranda Graat
  1 maart 2017 at 23:18

  Heel veel plezier met de website. En stomme vragen bestaan niet, alleen maar stomme antwoorden 🙂
  Ik hoop van harte dat je weer heel veel blogs gaat schrijven, want ze zijn geweldig om te lezen.

  • Reply
   Roestompoes
   2 maart 2017 at 19:24

   Dankjewel Miranda, gaat vast lukken!

 • Reply
  Megan
  3 maart 2017 at 12:48

  Yay, je nieuwe site is echt heel mooi geworden! En ik vond het super leuk om een logo voor je te maken! want wie wil er nou niet een tompoes met een bril tekenen 😉

  • Reply
   Roestompoes
   3 maart 2017 at 12:51

   Hahaha ja ik wist gewoon dat een tompoes met een brilletje wel in jouw straatje zou passen! 🙂
   Ik vind hem echt supertof geworden!!

 • Reply
  Relinde
  3 maart 2017 at 13:23

  Leuk leuk leuk! Veel schrijfplezier weer!!
  Blog je dan óók weer op het Fges-event??
  X Relinde

  • Reply
   Roestompoes
   3 maart 2017 at 13:26

   Dankjewel Relinde! yup, op zaterdag 😉

 • Reply
  Danielle_mila
  4 maart 2017 at 21:43

  Lieve Marus
  Leuk dat je weer bent gaan bloggen, je schrijft zo heerlijk !!
  Ik ben fan !

  Liefs Daan

  • Reply
   Roestompoes
   5 maart 2017 at 14:19

   Wat lief Daan, dankjewel!

 • Reply
  lynda
  6 maart 2017 at 18:18

  wat is ie leuk!!!!!

  veel blogplezier(weer)

  X

  • Reply
   Roestompoes
   6 maart 2017 at 19:39

   Dankjewel Lynda!

 • Reply
  Readkapke
  12 maart 2017 at 20:31

  Leuk! zet hem op!

  • Reply
   Roestompoes
   13 maart 2017 at 19:20

   Dankjewel Marjon, jij ook succes met bloggen!

  Laat een bericht achter