Alle categoriën Shoptips

tweekeerleuk

Afgelopen januari bezocht ik de Trendz beurs in Gorinchem.

Trendz is een vakbeurs waar ondernemers inspiratie op kunnen doen en tegelijk ook producten in kunnen kopen. De beursvloer is iedere editie gevuld met honderden exposanten met hele uiteenlopende producten op het gebied van living, gardening en outdoor, beauty, fashion en design.

Een ontzettend grote beurs dus met veel diversiteit!
Nu kom ik vaker op beurzen en wat ik het leukst vind is om tussen de grotere stands juist de kleinere beginnende ondernemers te spotten
Zo viel mijn oog op de stand van tweekeerleuk.

Tweekeerleuk is het bedrijf van Arlette Rieken, een creatieve duizendpoot die behalve schilderen en poëzie schrijven ook ontzettend leuke woondecoratie maakt. Wat ik erg leuk vond en wat meteen mijn aandacht trok waren de houten kaarten die Arlette maakt.

 

Het leuke van haar kaarten is dat je ze gewoon per post kunt versturen want ze zijn van lichtgewicht materiaal gemaakt, een envelop is niet eens nodig. En het allermooiste is natuurlijk dat ze duurzaam zijn want behalve lieve post voor de ontvanger is een kaart van tweekeerleuk ook superleuk om ergens neer te zetten. Je gelukswens blijft daardoor ook echt langdurig in de kamer staan in plaats van na een paar dagen in de papierbak te belanden.

Haar grootste inspiratiebron zijn haar eigen huisdieren, de teckel Sietske en haar kat Jippie. 2 zeer meewerkende fotomodellen moet ik zeggen want ik heb mijn katten nog nooit zo mooi zien poseren als haar beestjes 😉 Sterker nog, tegen de tijd dat ik met mijn camera in de buurt kom hebben ze al lang de benen genomen

Need I say more? Ze kunnen nog geen 5 seconden stil zittem…Maar behalve kaarten verkoopt Arlette ook handbedrukte kussens.

Ik heb voor de kamer van mijn dochter voor dit leuke kussen gekozen met Sietske erop. Yanou is net als ik gek op roze, die genen zijn gelukkig zeer goed op de volgende generatie overgegaan 😉
Persoonlijk vind ik de kussens vooral erg leuk voor een kinderkamer, lekker vrolijk en speels. En welk kind is nou niet gek op dieren? Zeker als ze er in grappige situaties op staan.
Wil je nog meer van Arlette’s mooie kaarten en kussens zien, kijk dan even op haar site tweekeerleuk

You Might Also Like...

Geen berichten

Laat een bericht achter