Alle categoriën Persoonlijk Shoptips

Feel Good Shop Event 2017 voorproefje

Ben jij nou net zo’n shopaholic als ik en spendeer jij menig uurtje online om de leukste hebbedingetjes te scoren die je in de gangbare winkels nergens vindt? Nou dan heb ik een goede tip voor je!

Op 25 en 26 maart vindt de 3e editie plaats van het Feel Good and Shop Event aan de Noordkade in Veghel. Het prachtige industriële pand De Koekbouw wordt voor deze 2 dagen omgetoverd in een waar shopwalhalla. Je kunt er meer dan 100 hippe webshops vinden die dit weekend hun on-line winkel inruilen voor een heuse pop-up store.

Dit is je kans om je favoriete shops live te bezoeken en nieuwe shoppareltjes te ontdekken. Er zullen namelijk geweldige shops aanwezig zijn met prachtige sieraden, heerlijke fudge, de nieuwste fashion musthaves, hippe woontrends, leuke gifts & gadgets, stationery en baby- en kinderproducten. De mensen achter de webshops die je misschien al een tijdje volgt via Facebook of Instagram kun je nu in het echt ontmoeten, een praatje met ze maken en lekker real life shoppen.

       

Ik noem maar even aan aantal deelnemers die je niet mág missen! Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie woonaccessoires van Uit ’t Noorden, de mooie vintage woonschatten bij Misceaup, de hippe webshop Op een stokje, stijlvolle vazen, klokken en plaids van Passiebloom en de supermooie posters, kaarten en pins van Studio Inktvis.  Mary-Ann van Studio Inktvis is trouwens ook de ontwerpster geweest van de Pink Lady die je op alle posters en flyers tegenkomt, hoe tof!

 

Ben je nieuwsgierig naar welke leuke shops er nog meer aanwezig zijn? Kijk dan hier, je kunt dan ook meteen op de handige plattegrond kijken waar ze allemaal staan en alvast je route uitstippelen.

Natuurlijk maakt shoppen hongerig dus tijdens of na het shoppen kun je lekker neerploffen bij één van de vele hippe foodtrucks die te vinden zijn op het Foodplein.

Naast shoppen zijn er nog tal van andere aanschuif-activiteiten en workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van je tenen laten lezen?  Of ontdek nieuwe DIY knutsel ideeën, krijg kleur- en stijladvies of leer hoe je de lunchbox van je kind omtovert in een echte traktatie. En ben je in een gekke bui, stap dan zeker in het Fotobusje met je vriendinnen, heb je meteen een geweldig aandenken aan deze superleuke dag!

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld een glittertattoo laten zetten, hun nageltjes laten lakken, cakejes versieren en snoepen uit de candy-bar. Zie ze dan nog maar eens mee naar huis te krijgen.

 

Dus mocht je nog geen plannen hebben kom dan op 25 en 26 maart naar het FGSE in Veghel. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen want de vorige edities waren al top maar dit jaar is het uitgebreider dan ooit! Tickets in de voorverkoop kosten € 7,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen (4-10 jaar) en kun je bestellen op de site van Feelgoodshopevent. Uiteraard kun je ook op de dag zelf tickets kopen aan de deur maar dan betaal je ietsje meer. Zelf ben ik op zaterdag aanwezig om ‘live’ te bloggen net als vorig jaar, voor meer sfeerbeelden kun je mijn verslag van vorig jaar lezen.

Leuk als je even gedag komt zeggen!

You Might Also Like...

2 Berichten

 • Reply
  lynda
  13 maart 2017 at 22:06

  ik ga nú uitvogelen waar de bloggerstafel staat! 😀

  • Reply
   Roestompoes
   13 maart 2017 at 22:34

   Die is er dit jaar niet, we lopen in het wild rond 😉

  Laat een bericht achter