Alle categoriën Persoonlijk Shoptips

Een pop met een sokje?

Een tienerdochter in huis hebben kan naast gezellig soms best handig zijn.
Zoals de meeste tieners is ook mijn dochter van 13 een echte puber, met een mobieltje praktisch vastgegroeid aan haar linkerhand alsof het een uit de kluiten gewassen zesde vinger is.
De hele dag door Snappen met haar vriendinnen, vlogs volgen en uiteraard minimaal 30 selfies maken per dag.
Pas geleden kwam ze thuis met de zoveelste gadget die ze op YouTube had gezien.
“Of ik even een Popsocket wilde bestellen”
Een wattes? Pop? Met een sok?!
Ik dacht dat we dat tijdperk al eeuwen achter ons hadden gelaten?!
Ze keek me met rollende ogen aan en legde even aan haar moeder uit, die natuurlijk in dit opzicht zwaar over de datum is en onder een steen leeft, wat een Popsocket nu eigenlijk is.
Mij leek het weer de zoveelste nutteloze bevlieging die er maar is…maar mama is de slechtste niet, dus trok ik mijn pinpas, floepte hem in de Random Reader en een paar dagen erna viel het Popsok geval in de brievenbus.

Aangezien ik destijds net begonnen was met het afzweren van ongezond voer, waaronder donuts,  en ik toch écht behoefte heb aan deze rakkers in mijn leven koos ik voor de Donut uitvoering. Alsof je een wortel aan een touwtje voor een ezel houdt die er dan achteraan loopt maar er never nooit niet bij kan, zoiets. Nu wil ik mezelf niet vergelijken met een ezel natuurlijk maar het effect was redelijk hetzelfde. Inmiddels ben ik na een schranspauze van een maand weer begonnen met lijnen maar hierover later meer…

Terug naar de Popsocket.

De Popsocket is een hulpmiddeltje wat je op de achterkant van je telefoon kunt bevestigen voor meer grip.
Je kunt je telefoon veel makkelijker vasthouden waardoor je hem minder snel laat vallen, en believe me…hoe vaak ik dat ding wel niet uit mijn handen heb laten vallen…het is nog een wonder dat mijn telefoon überhaupt nog werkt.

Je plakt de popsocket op de achterkant van je telefoon maar op je hoesje kan natuurlijk ook zoals ik heb gedaan.
Je kunt hem dan vervolgens een stukje uittrekken waardoor je vingers er makkelijk in vallen.

Het grote voordeel is dat je je vingers niet meer krampachtig om je telefoon hoeft te houden.
Op straat loop ik meestal met een mobieltje in mijn hand omdat ik hem anders niet hoor.
Hoe irritant is het dan als je schoudertas constant van je schouder glijdt en je geen 1 hand vrij hebt omdat je met je andere hand die ellendige tas weer omhoog moet hijsen…nou ik kan je melden dat is VET irritant!!
Maar nu dus niet meer (yihaaa, doet een happy dance! ) want met de hand waar ik mijn mobieltje mee vasthoudt kan ik nu ook mijn tas omhoog hijsen.
Dus 1 hand vrij om tussen de rekken te struinen en de pinpas te laten wapperen.
Appen en selfies maken  (yeah…as if…) gaat ook veel makkelijker en je kunt er zelfs je oortjes omheen rollen zodat het snoer niet in de knoop komt als je je mobiel weer in je tas doet.
Wat ook superhandig is, is dat je met de Popsocket ook je mobieltje neer kunt zetten zodat je filmpjes of series kan kijken zonder hem vast te hoeven houden, ideaal!

Ik moet zeggen dat ik eerst dacht dat het een vrij nutteloos ding zou zijn maar niks is minder waar, ik heb hem nu inmiddels een maand of 2 en ben er heel blij mee en de stickytape plakt nog steeds perfect!
De Popsockets zijn er in heel veel verschillende leuke uitvoeringen en onder andere te koop bij Stylus-shop.nl of Bol.com

You Might Also Like...

Geen berichten

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.