Alle categoriën Inspiratie Persoonlijk

Moooi in de woonkamer plus give-away!

Een tijdje terug schreef ik een blog over mijn bezoek aan de VTwonen en designbeurs. Zoals jullie je misschien nog wel kunnen herinneren was ik helemaal ondersteboven van de stijlkamer van Eigen Huis & Interieur. De explosie van kleur, vormen en contrasten was in mijn opinie een lust voor het oog. Wat nog het meest mijn aandacht trok was het geweldig mooie vloerkleed van Moooi Carpets. Als je zin hebt om mijn blog over de VTwonen en designbeurs terug te lezen klik dan hierIk weet nog dat bij het betreden van dit stijlhuis mijn mond letterlijk open viel en dat ik nog net “dit tapijt wil ik ook” kon uitbrengen. Maar goed, dit zeggende wist ik ook wel dat dat nooit zou gebeuren. “Not in my wildest dreams” om het zo maar uit te drukken. Ik beschik namelijk nu niet bepaald over een bankrekening waar ik een paar duizend euro voor een vloerkleed vanaf kan plukken. Mijn bankrekening heeft over het algemeen meer het saldo voor een Ikea kleed of een stuk tapijt van de plaatselijke woongigant die ik vervolgens door hun laat festonneren. Festowattes? hoor ik je denken…nou dat is vrij vertaald een tapijt aan de randen afwerken met garen…scheelt weer een Google zoekopdracht 😉 Aangezien ik een bankstel heb die op een kleed moet staan omdat anders alle zitelementen uit elkaar schuiven ben ik veroordeeld tot kleden met afmetingen die zo gigantisch groot zijn dat ze nergens kant en klaar te vinden zijn óf ze zijn onderhand net zo duur als een all inclusive zomervakantie voor het hele gezin. Als ik moet kiezen dan kies ik toch echt wel voor het laatste. Bovendien heb ik 2 katten in huis die zich bij geboorte al voorgenomen hebben om alles wat maar op tapijt of kleed lijkt binnen no time te slopen. Mijn bekleedde zoldertrap is daar een goed voorbeeld van, die is namelijk veranderd in de grootste krabpaal die je maar kunt bedenken. Genoeg redenen dus waarom ik tot  nu toe altijd maar een stuk tapijt op maat liet maken. Geen kekke printjes of motiefjes, mijn kleed was de overtreffende trap van saai.

Terug naar de woonbeurs. Als je goed op de bovenstaande foto kijkt zie je linksonder een bordje staan waar op geschreven stond dat je het vloerkleed wat in de woonkamer op de Eigen Huis en Interieur stand lag kon winnen als je er een leuke foto van deelde op social media. Wie niet waagt wie niet wint dacht ik, dus maakte ik een foto en deelde deze op Instagram. Een aantal dagen later kreeg ik een pb’tje dat ik de gelukkige winnares was! Geloof je het als ik vertel dat ik in eerste instantie op en neer huppelde van de ene naar de andere kamer als een klein kind? Zo ontzettend blij was ik! En nóg gelukkiger werd ik toen ook manlief het een supermooi kleed bleek te vinden. Het is immers een nogal druk en “in the face” motief in kleuren die misschien niet elke man aan zouden spreken maar gelukkig heb ik een man wiens lievelingskleur roze is. Zijn eigen woorden…geen woord van gelogen…of hij het meent is een ander verhaal.

Of ik in de gelegenheid was om het tapijt op te halen zondagavond om 19.00 direct na afloop van de VT wonen en designbeurs werd me gevraagd. Tuurlijk! Ik prop dat tapijt van zeveneneenhalve bij drieëneenhalve meter wel even met gemak in mijn Peugeot 206! Eh…nee dus… 🙂 Gelukkig waren de standbouwers zo vriendelijk om het tapijt zo lang in hun magazijn te bewaren totdat ik passend vervoer had gevonden. Ondertussen brak het zweet me uit kan ik je melden want hoe in godsnaam kreeg ik zoiets vervoerd van A naar B? En nog belangrijker; hoe kreeg ik zo’n gigantisch kleed in vredesnaam passend in mijn eigen huis?  Ik werd overvallen door een lichte paniekaanval, leuk hoor een give-away winnen, haha! 🙂 Ik besloot contact op te nemen met Moooi Carpets met de vraag of zij het tapijt in kleinere stukken konden vermaken en konden voorzien van hetzelfde goudgele randje als het origineel. Aangezien het zo’n mooi design tapijt is wilde ik het niet laten verprutsen door de eerste de beste stoffeerder hier om de hoek namelijk. Met als resultaat dat ze het kleed in een aantal kleinere kleden wilden verwerken en ook nog eens gratis zouden festonneren en thuis zouden bezorgen, echt topservice! Ontzettend bedankt nog daarvoor Cieleke!!

Dus nam mijn man een snipperdag, huurde een vrachtwagentje en trommelde een vriend op om het kleed van de standbouwer naar Moooi Carpets te brengen. Na enkele dagen waren de kleden klaar en werden ze aan huis afgeleverd door een megastoere vrouwelijke bezorgster die eigenhandig de 3 loeizware kleden zonder enige moeite op haar rug gooide en naar binnen droeg.

Ik ben er echt enorm blij mee, het is met recht een echte eyecatcher in mijn woonkamer geworden.

En niet alleen in de woonkamer maar ook in de slaapkamer ligt er een stukje Moooi, ik zwaai met plezier mijn voetjes over de rand van mijn bed elke ochtend.

Moooi carpet in de slaapkamer van Roestompoes

Ik wil dan ook bij deze Eigen Huis & Interieur ontzettend bedanken voor het mooie kleed en ook de mensen van Moooi Carpets voor het vermaken en levering aan huis, echt top!!! En natuurlijk ook dikke dank aan alle bezoekers van de Eigen Huis & Interieur woonkamer dat er niemand met kauwgom onder de schoenen over het tapijt heeft gelopen, niemand koffie heeft gemorst en niemand zijn broodje eiersalade heeft laten vallen 😉

En het leuke van zo’n groot tapijt winnen is dat er voldoende over was om nog een klein vloerkleed van te laten maken. En omdat winnen heel leuk is en delen nog véél leuker geef ik dit kleed van 100 bij 80 cm weg. Wil je dit kleed winnen volg dan de stappen hieronder.

 1. Volg Roestompoes op Instagram
 2. Tag bij de giveaway foto op Instagram zoveel mogelijk vrienden die dit kleed ook zouden willen winnen
 3. Like de Facebook pagina van Roestompoes en laat een reactie achter bij de giveaway
 4. Laat een reactie onder dit blogbericht achter voor een extra winkans
 5. Delen mag uiteraard maar is niet verplicht

Op vrijdag 1 December trek ik een winnaar uit de deelnemers op Instagram en Facebook, veel succes!

 

Liefs,

Maruska

 

 

 

You Might Also Like...

12 Berichten

 • Reply
  Annemarie
  22 november 2017 at 16:33

  Oh jaaaaa ik wil ik wil ik wil???

 • Reply
  Inge
  22 november 2017 at 17:20

  Jaaa!! Ik heb er ook al bij staan kwijlen op de beurs (niet óp, gelukkig voor jou ?)

 • Reply
  Roos
  22 november 2017 at 18:15

  Jaaaah ik doe graag mee, leuk!

 • Reply
  AnnemariePrins
  22 november 2017 at 19:37

  O ben verliefd, wat staat het kleed prachtig bij jou Maruska! Wat zou ik dit kleed straks graag in ons nieuwe huis terug zien?

 • Reply
  Zjojes
  22 november 2017 at 20:02

  Ik vond het zo gaaf voor je dat je hem gewonnen had! Echt een Roestompoezerig tapijt!
  En wat enorm fijn dat Moooi zo met je meedacht en mee heeft geholpen.
  X
  Joyce

 • Reply
  Lisanne
  22 november 2017 at 23:12

  Helemaal jaloers, maar gun je blije voetjes deze ongelooflijk leuke, gave, geweldige kleden! Duimen voor ook zo’n mooi kleedje… ?

 • Reply
  Gertrud Prins
  23 november 2017 at 12:20

  En weer een geweldig leuk blog Maruska en man dat kleed is werkelijk voor jou (ver ;-))gemaakt! for the record, ik ding niet meer hoor XXX

 • Reply
  Stik en Steek
  23 november 2017 at 19:03

  Ohh, die wil ik wel voor mijn slaapkamer! Ik wil ook mijn voetjes s morgens om 04.30 wel warmen als ik mijn bed uitstap. En het zou geweldig bij mijn behang passen! ?

 • Reply
  Jetty_Cherie
  23 november 2017 at 23:32

  Nou ik heb er dus wel op staan kwijlen op de woonbeurs en ben zeker bereid om dat deel van het vloerkleed bij mij thuis neer te leggen! ? Ik hoor graag of ik heb gewonnen ?

 • Reply
  Nele
  24 november 2017 at 19:31

  Ik hou heel erg van deze kleurencombinatie en het grafische patroon! Helemaal verliefd!

 • Reply
  Marisja Roossien
  27 november 2017 at 19:33

  Bij deze ook een reactie hier om mee te doen! Dit kleed is prachtig!

 • Reply
  Carla
  1 december 2017 at 08:14

  Het is absoluut een prachtig kleed! Wow! Ik doe graag mee. ?

 • Laat een bericht achter