Alle categoriën Inspiratie

Design jouw Sophie met Hartman

De kerst ligt inmiddels al weer een paar weekjes achter ons en de eerste week in het nieuw jaar zit er inmiddels weer op. Alhoewel de winter nog maar net begonnen is was ik in de herfst al bezig met ideetjes opzoeken voor de tuin. Met de slogan “Winter is Coming” die nog in mijn hoofd nagalmde van mijn Game of Thrones zomer, kon ik maar aan 1 ding denken. Opzouten met die winter en fastforward naar de lente. De herfst en de winter zijn nou niet echt mijn jaargetijden, het liefst zou ik dan ook een winterslaap houden en wakker worden als de gevoelstemperatuur boven de 15 graden komt. Helaas kan dat niet en bikkelen we die 5 maanden dan maar door in de hoop op betere tijden.

Daarom blik ik al vanaf september vooruit naar de lente en kan ik niet wachten om weer lekker buiten te zijn in mijn tuin. Na jaren pogingen te hebben gedaan om een grasveld te kweken waar PSV nog trots op zou zijn, hebben we ons kleine postzegeltuintje afgelopen zomer toch maar verhardt met grote grijze tuintegels. En daar ben ik maar wát blij mee, wat een ruimte hebben we ineens! Het inrichten van de tuin is iets waar ik me over een paar maandjes mee bezig kan gaan houden als Koning Winter eindelijk de hort op is. Op Pinterest heb ik daarvoor al aardig wat ideetjes opgedaan.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk een nieuwe tuinset uitkiezen. Maar dat is best een lastig klusje want de meeste tuinsets zijn vrij standaard en vaak van hout of antraciet van kleur, waar ik persoonlijk niet zo van houd… Gelukkig ontwikkelde  Hartman vorig jaar een nieuwe gestroomlijnde versie van de kuipstoel, de Sophie. Verkijgbaar in 3 verschillende uni tinten. Maar nu is er zelfs de mogelijkheid om via Hartman je eigen Sophie stoel te ontwerpen.

Sophie Studio van Hartman

Ben je een blogger of creatieve influencer dan kun je bij Hartman meedoen met de Chair of the Year verkiezing. Met de tool op de website chairoftheyear.hartman.nl  kun je met zelfgekozen kleuren en patronen je eigen unieke Sophie stoel samenstellen. Verzin een catchy naam en je maakt kans om 6 van je zelf ontworpen design stoelen te winnen inclusief een Hartman tafel! Hoe tof is dat?! En mocht je nu geen blogger zijn, vanaf 16 januari wordt de aktie opnieuw uitgerold en kan iedereen meedoen!

Wees wel gewaarschuwd want het is echt erg verslavend om ermee aan de slag te gaan, er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik meerdere ontwerpen ingestuurd omdat ik al gaande steeds weer nieuwe ideetjes kreeg. Knap irritant als je niet gewoon één keuze kunt maken … story of my life…ik zal altijd mevrouw twijfelkont blijven.

Ik ben al jaren liefhebber van de Memphis Stijl. Ik ben gek op het uitgesproken kleurgebruik en abstracte vormen die hierbij gebruikt worden. Hieronder kun je mijn ontwerp zien voor de Chair of the Year verkiezing. Ik vind hem persoonlijk heel erg bij mij passen en ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden. 🙂 Daarom zou ik het superleuk vinden als jij op mijn ontwerp zou willen stemmen, om dit te doen klik je op deze link

Chair of the Year Hartman

 

Wil jij nu ook zelf aan de slag, ga dan naar de site en leef je helemaal uit met jouw eigen creativiteit! Het zou toch geweldig zijn als jij deze zomer op jouw eigen ontworpen tuinstoel kunt zitten?

Veel succes!

Liefs,

Maruska

You Might Also Like...

Geen berichten

Laat een bericht achter