Foto print Saal-digital
Alle categoriën Persoonlijk Shoptips

Foto’s afdrukken voor meer sfeer in huis

Een paar jaar geleden huurden we een stucadoor in om onze gedateerde gespoten muren te transformeren in supersmoothe wandjes. De muren leken in de loop der jaren namelijk meer op een gatenkaas, dit tot grote ergernis van mijn man. Voor alle foto’s, plankjes of lampjes werd al jaren de hulp van mijn schoonvader ingeroepen, mijn man is namelijk niet de handigste in huis maar gelukkig wel de liefste, ja schat ik hou ook van jou. 🙂

We hebben überhaupt niet eens een boor in huis want daar kunnen wij geen van beiden mee om gaan. Je kunt je dan ook voorstellen dat Cem ontzettend blij was toen alle schroefgaten als sneeuw voor de zon verdwenen na de behandeling van onze stucadoor. Alle foto’s en plankjes moesten wijken voor superstrakke muren die je het beste kunt vergelijken met die in een isoleercel. Lekker clean dat wel maar erg kil. Gelukkig kreeg ik toch toestemming her en der wat gaatjes te ‘laten’ boren. En de gaten die er nu in zitten daar moet ik het dan ook mee doen, geen gatenkaas muur meer voor ons.

Het enige wat me na een tijdje begon te storen was dat ik nergens meer foto’s in huis had van de kinderen. Voorheen waren die tig lijsten met foto’s juist de oorzaak van mijn Zwitserse kaasmuren maar nu ze in dozen en albums verdwenen waren naar de bergzolder leek ons huis op de één of andere manier een beetje koud en onpersoonlijk. Ik besloot dan ook om in plaats van vijfendertig lijstjes aan de muur te hangen 2 foto’s uit te kiezen van de kinderen om uit te laten vergroten en af te laten drukken.

Nu zijn er ontzettend veel websites waar je dit kunt laten doen, zoveel zelfs dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik kreeg gelukkig de mogelijkheid om via Saal-Digital mijn 2 foto’s af te laten drukken dus geen gezoek in het bos voor mij 😉 Ik heb ze uiteindelijk laten afdrukken op hardschuimplaat, 1 van de voordeligste manieren om ze af te laten drukken. Een belangrijke reden hiervoor was dat omdat dit materiaal ontzettend licht is en ik overal neer kan zetten zonder bang te zijn dat hij door langsdenderende kinderen van de plank af schuift en beschadigt, of erger nog, in 1000 stukjes valt. Bijgeleverd zaten wel 2 ophangprofielen die je er achterop kunt plakken mocht je ze toch op willen hangen. Maar uiteraard kun je ze ook af laten drukken op bijvoorbeeld Alu-Dibond of Acrylglas.

Foto afdruk via Saal-Digital

De bovenstaande foto is genomen op vakantie in Frankrijk twee jaar geleden. Eén van de weinige foto’s ook waar mijn oudste zoon op te zien is. Veel mensen denken zelfs dat ik maar 2 kinderen heb omdat ik nooit foto’s van hem post. Sterker nog, hij duikt altijd weg zodra er ook maar een camera in de buurt komt. Op deze foto waren alleen hun silhouetten te zien, daar had hij wel vrede mee. Ik koos er voor om ze in zwart wit af te laten drukken omdat ik foto’s toch nét iets mooier vind in zwart wit tussen al die kleuren bij ons thuis. Ik liet ook nog een foto van Féron afdrukken die ik een paar weken geleden maakte toen het sneeuwde. Hij is gelukkig nog wél te porren voor een foto 😉

Foto afdruk via Saal-Digital

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de foto’s. Ondanks dat het hardschuimplaat is en geen duur materiaal zijn de foto’s echt haarscherp en heel gedetailleerd. Zelfs de door de kou gesprongen bloedlip van Féron kun je er nog goed op zien. Er is ook een software programma te downloaden op de site van Saal-Digital om je foto’s te bewerken als je dat wilt maar dat heb ik niet gedaan. Een klein nadeeltje alleen is dat je nog niet met IDEAL kunt betalen, maar daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Voorlopig kun je gewoon met PAYPAL bestellen.

Foto afdruk via Saal-Digital

Ik ben in ieder geval blij dat er weer wat foto’s van de kinderen in huis te zien zijn want het geeft nét wat meer sfeer en persoonlijkheid in ons huis. En dat zonder te boren, ik blij … man blij. 🙂

Met de kortingscode ROESTOMPOES18 krijg je bij  Saal-Digital maar liefst 20 euro korting bij een bestelling vanaf 40 euro, dus go go go!

Liefs,

Maruska

You Might Also Like...

Geen berichten

Laat een bericht achter