Alle categoriën Inspiratie Shoptips

Lancering nieuw interieurmerk WOWN!

Gisteren bezocht ik op een supertoffe locatie in Amsterdam de lancering van het nieuwe interieurmerk WOWN!

Op de VTwonen en Designbeurs afgelopen jaar kon je al een kleine sneakpeek zien van het nieuwe woonmerk WOWN!, bedacht en ontwikkelt door 3 grote Nederlandse bloggers Zilverblauw, Ensuus en Binti Home. Ik schreef er destijds al een blog over. Maar gisteren was het dus zover, de officiële lancering was een feit!

Met de uitnodiging op zak kwam ik na anderhalf uur reistijd aan op een toplocatie aan het Amsterdamse IJ, FC Hyena. Ik had er afgesproken met Gertrud van Thuisopnummer14 en samen met andere bloggers en pers werden we verwelkomd met een drankje. Goed begin al zeg ik zelf 😉 Na het welkomstwoord werden we begeleid naar de bioscoopzaal waar we de introductiefilm van WOWN! konden bekijken. Onder het genot van een overheerlijke portie mierzoete popcorn speciaal gemaakt door The Holy Kauw Company in de WOWN! kleuren. Het filmpje wat werd vertoond kun je hieronder bekijken.

Lonneke van Bubblemint (conceptontwikkelaar) heeft deze drie creatieve dames gevraagd om hun krachten te bundelen tot 1 nieuw merk, WOWN!. Ieder voor zich maakten ze een eigen collectie aan woonaccessoires die binnenkort te koop zullen zijn bij Kwantum. Het mooie van dit unieke concept is dat de drie dames echt zélf hun eigen producten konden ontwikkelen zoals zij het wilden hebben. Kwantum gaf ze daarin volledige creatieve vrijheid, hoe gaaf is dat! Niet gek dus dat de dames na afloop van het filmpje glimmend van trots op het podium stonden te “shinen”.

Met plakkende handjes van de mierzoete maar o zo lekkere popcorn werden we na afloop getrakteerd op heerlijke geitenkaaslolly’s en bietensap limonade in het dranken laboratorium van The Holy Kauw Company. Zo ontzettend mooi om te zien, ware kunstwerkjes en bijna zonde om op te eten. Erg Instagram fotowaardig ook want ik denk niet dat er ook maar iemand was die er géén foto van gemaakt heeft 🙂

En eindelijk, want we waren ondertussen behoorlijk nieuwsgierig geworden, konden we de collectie bekijken. Er waren 3 stijlstudio’s ingericht waar de 3 dames hun collectie aan ons presenteerden. Elk uniek en verschillend van elkaar en herkenbaar kwa stijl. Kijken jullie met me mee?

Souraya van Binti Home

Souraya haalt haar inspiratie uit haar tweede thuisland Egypte. Dit zie je duidelijk terug in de patronen en het kleur en materiaalgebruik. Ze weet de koele tinten grijs en groen als geen ander te combineren met de warme tinten okergeel en bruin. Met een vleugje Oosterse patronen en een Scandinavische twist heeft Souraya een echte bohemian collectie neergezet. Terwijl velen het “poeftafeltje “helemaal geweldig vonden, werd ik juist heel enthousiast van het kleed. Echt een plaatje.

Suzanne van &Suus

De collectie van Suzanne kenmerkt zich door het gebruik van aardse tinten, gecombineerd met zachte pastellen en met zwart als contrast. En ook het verschillend materiaalgebruik is opvallend. Vazen, kussens en mooi keramiek, echt in de stijl van Suzanne. En wat dacht je van de “confetti vaas”, superleuk!

Anki van Zilverblauw

De collectie van Anki is toch wel mijn favoriet. Niet verrassend denk ik want ik ben nu eenmaal gek op kleur en ben jij dat nu ook dan zit je bij haar collectie helemaal goed! Veel grafische prints afgewisseld met veel wit en felle kleuren, ik hou ervan. Aangezien geel en roze toch wel mijn ievelingskleuren zijn werd ik dan ook supervrolijk bij het zien van al dit moois. Waar ik ook erg blij mee ben is de grote posterlijst die Anki heeft ontworpen. Ik heb me jaren geleden nog rot gezocht op Marktplaats om zo’n grote lijst te vinden (wat uiteindelijk met veel pijn en moeite gelukt is) maar eindelijk is deze binnenkort dus ook verkrijgbaar bij Kwantum. En zelfs posters met de kenmerkende mooie foto’s van Anki zullen er te koop zijn.

Ben jij nu ook zo enthousiast geworden van al dat moois? Vanaf 19 maart is de collectie verkrijgbaar in meer dan 100 winkels van Kwantum in Nederland en België en online via Kwantum.nl/wown

Liefs,

Maruska

You Might Also Like...

2 Berichten

 • Reply
  dionne
  22 februari 2018 at 20:23

  Ziet er onwijs tof uit!

  • Reply
   Roestompoes
   22 februari 2018 at 20:32

   Ja he, voor het eerst dat interieurbloggers een eigen woonmerk lanceren, ik kan niet wachten tot het in de winkels ligt!

  Laat een bericht achter