Alle categoriën Inspiratie Shoptips

Muurstickers om je muur te pimpen

Bij ons thuis zul je in elke slaapkamer wel een muur met behang zien. Maar ook op elke kamer ook minimaal één muur die strak wit is. De reden is dat ik het leuk vind om naast behang ook blanco muren te hebben waarop ik me helemaal uit kan leven met verf of muurstickers. Een goed voorbeeld ervan is de kamer van Féron die ik onlangs pimpte, hoe dat uitpakte kun je hier teruglezen.

Muurstickers

Nu mocht ik onlangs de nieuwe muurstickers van Made of Sundays testen. Een Finse webshop waar ik al een paar jaar fan van ben. Ik kocht er bijvoorbeeld ook de sprinkles stickers die ik op mijn dochters kamer plakte 3 jaar geleden. Het leuke van muurstickers vind ik dat ze tegenwoordig in heel veel leuke printjes te vinden zijn en dat ze in een mum van tijd meteen een heel leuk accent geven aan je muur. Lekker snel klaar en superleuk en origineel resultaat!

Made of Sundays muurstickersPastel

Om te testen koos ik voor de pastel confetti stickers voor mijn dochters kamer. Ze had nog één witte muur in haar kamer die nogal kaal af stak tegenover de andere muren. Aangezien ze graag het witte wilde houden maar toch haar muur iets op wilde pimpen, leek deze keuze wel een goed idee. Omdat het een kleine kamer is wilden we het niet te druk maken en besloten de stickers op de deur te plakken en uit te laten lopen over de muur. Bovenin plakten we een muursticker die mij meteen deed denken aan een ijscokraam. Ze staan overigens ook erg leuk als je ze op een kastje plakt!

Verplaatsbaar

De stickers zijn ook heel makkelijk van het papier af te halen en zijn van een wat dikkere kwaliteit. Dus scheuren doen ze absoluut niet. Nog een fijne bijkomstigheid is dat je ze heel makkelijk kunt verplaatsen als het nét niet naar je zin is is.  Dus geen lijmresten die achter blijven en geen verf die je van je deur af trekt. Zelfs als het op je behang zit kun je ze makkelijk verplaatsen zonder je behang naar de filistijnen te helpen. En verplaatsen heb ik dan ook wel tig keer gedaan want Miss Twijfelkont is my middle name en een goede kleur- en patroonverdeling is bij mij een big issue. 😉

Al met al zijn we een half uurtje bezig geweest maar wat een verschil, het kijkt meteen een stuk leuker!

Heb jij nu ook nog ergens een lege muur die je snel op wilt pimpen  kijk dan snel op de site van Made of Sundays

Liefs,

Maruska

You Might Also Like...

Geen berichten

Laat een bericht achter