Alle categoriën Shoptips

Lunch wordt nog leuker met de Uhmm box

Elke ochtend begint voor ons standaard met hetzelfde recept. Opstaan, wassen, aankleden, hond uitlaten en dan hup de keuken in. Als eerste wordt het keukenkastje geplunderd waar ik alle drinkbekers en lunchtrommels in heb liggen. Na het afwassen ’s avonds is het altijd een heel gepuzzel en gemeet om alles weer netjes gestapeld en overzichtelijk in de kast te krijgen.We hebben namelijk een kleine keuken met heel weinig opbergruimte dus de kastjes puilen letterlijk uit met lunch zooi. 6 doppers, 5 drinkbekers, fruitbakjes en dan de lunchtrommels nog erbij… Het opbergen heeft wel iets weg van hogere wiskunde maar het past nét. Als ik ’s ochtends de voorste dopper pak, pleurt de rest wat erachter staat vaak ook als een kaartenhuis in elkaar. Ik begin de dag dan ook vaak met een lunch box of drinkbeker die spontaan tegen mijn voorhoofd wordt gelanceerd. Goedemorgen! Mama is weer wakker.

Dat moet toch anders kunnen…en wat betreft de lunchtrommels kan dat nu gelukkig ook! Afgelopen februari bezocht ik ShowUp, de trendbeurs op het gebied van lifestyle en wonen. Ik kwam daar in contact met Carola van T&C Lifestyle. Zij zijn de Nederlandse distributeur van de Uhmm box. Deze box is een moderne lunchtrommel die echt ideaal is. Niet alleen kwa opbergen maar ook zeker in het gebruik. De Uhmm box is geïnspireerd op de Vietnamese cultuur waar ze alles eten van palmbladeren. Je kunt hem vullen met je lunch en helemaal uitvouwen zodat je meteen als het ware een bord hebt om van te eten. Bovendien is de Uhmm box gemaakt van hoogwaardig plastic wat bij recycling alleen water en een klein beetje CO2 uitstoot geeft , heel erg duurzaam dus.

Uhmm box

Ik mocht er één meenemen om te testen en heb hem inmiddels al regelmatig gebruikt. Het fijnst is dat hij heel weinig ruimte in beslag neemt want je vouwt hem uit waardoor hij helemaal plat is. Ik zet hem altijd dwars in mijn kastje tegen de zijkant want hij is nog smaller dan een snijplank. Er zijn 2 verschillende formaten verkrijgbaar in neutrale kleuren maar ook in leuke pastelkleurtjes. De straps waarmee je de box dichtmaakt kun je ook in verschillende kleuren kopen. Dus elke combinatie is mogelijk.

Uhmm Box

Als je de Uhmm box koopt is hij helemaal plat. Je kunt hem heel eenvoudig in elkaar vouwen en als de deksel dicht is sluit je hem af met de strap. Ik heb er inmiddels al veel verschillende dingen in meegenomen. Broodjes, salades en een vriendin van mij maakte er zelfs een cheesecake in! Een lepel of vorkje schuif je heel makkelijk onder de strap en off you go.

Uhmm Box
Uhmm Box

’s Avonds was je ze heel makkelijk af want er zitten geen moeilijk bereikbare hoekjes in, zo fijn! Ik heb met alle andere lunchboxen namelijk regelmatig moeite om de achtergebleven chocoladepasta bijvoorbeeld uit de hoekjes te schrobben. Bij deze lunchbox is dat dus heel makkelijk. Hup, doekje erover en je legt hem in de kast. Ik ga er zeker meer aanschaffen want dan is die toren van Pisa in mijn keukenkastje voorgoed verleden tijd.

Uhmm Box

Omdat ik inmiddels helemaal weg ben van de Uhmm box mag ik er 2 van het bovenstaande formaat weggeven aan mijn volgers. Hier is wat je moet doen:

 1. Volg Roestompoes en T&C Lifestyle op Instagram
 2. Tag onder mijn laatste post 2 vrienden waarvan jij denkt dat die ook helemaal weg zouden zijn van de Uhmm Box
 3. Deel de foto in je stories voor een extra lootje in de pot en tag ons daar allebei in
 4. Deze actie loopt ook op Facebook dus daar kun je ook nog meedoen, kijk voor de voorwaarden op mijn Facebook pagina

De winnaar wordt bekend gemaakt op 10 April

Liefs,

Maruska

You Might Also Like...

2 Berichten

 • Reply
  Gertrud Prins
  9 april 2019 at 17:45

  Echt super handig zeg en stylish verantwoord ook nog 😉 Helemaal leuk dat je hem zelf kan samenstellen. Misschien moet ik toch ook eens alleen de showup over, ik mis nogal eens wat, ha ha!

  • Reply
   Roestompoes
   9 april 2019 at 21:10

   Ik was niet alleen hoor, dus dat is geen excuus ??? Maar je kunt inderdaad beter in je eentje gaan want ik heb nu ook heel veel gemist

  Laat een bericht achter