Alle categoriƫn Inspiratie Shoptips

Sokken Galore met Happy Socks!

Wij lopen thuis nooit met schoenen aan in huis. Het liefst lopen we de hele dag op sokken rond. Mijn man heeft dat van thuis uit al mee gekregen. Hij is Turks en daar is het standaard het eerste wat je doet als je op visite gaat; schoentjes uit. Bij mij had het geen culturele reden maar ik hou er gewoon van om binnen zonder schoenen te lopen.

Relaxmodus aan

Het eerste wat ik doe als ik thuiskom op het eind van de dag is mijn schoenen uittrekken. Vervolgens gaan mijn sieraden en horloge meteen de kast in om dan linea recta naar boven te gaan om mijn huispak aan te trekken. Haar in een knotje en dan ben ik pas echt thuis. Ziet er misschien uit als een halve Tokkie maar het is wel waar ik me het meest op mijn gemak in voel. Toen ik mijn man leerde kennen in de vorige eeuw liepen we meestal op witte sport sokken rond. Hoe rolbevestigend wil je het hebben? šŸ™‚ In de loop van de tijd is ons “fashion niveau” godzijdank wel naar een wat hoger level getild.

Sokken van Happy Socks Roestompoes

Daaag witte sokken

Het zal vast niet vreemd in je oren klinken als ik beken dat ik een sucker ben voor kleur. Dat zie je ook terugkomen in mijn kleding en daar horen uiteraard geen witte sokken bij. Mijn collectie sokken is daarom ook net zo kleurrijk als de rest. Al jaren ben ik fan van de vrolijke Happy Socks. Mijn eerste paar schafte ik een jaar of 7 geleden aan puur voor de fun. Ik zag tijdens het shoppen met mijn dochter een paar sokken hangen die ik zo leuk vond dat ik ze mee naar huis nam. Destijds kende ik dat merk nog niet maar inmiddels is mijn collectie net zo groot als mijn schoenen collectie. Nou is die wel niet zo groot als die van Imelda Marcos maar het zijn er stiekem best veel.

Stippeltjes, streepjes, printjes en heel veel kleur

Ik vind het altijd wel leuk om mijn outfit af te maken met een paar leuke sokken. Even een accentje leggen op de enkels met een leuk printje maakt het net even wat spannender. Daarom koop ik regelmatig weer een extra setje Happy Socks. Zo heb ik bijvoorbeeld ook ooit dagen dat ik alleen maar zwart aan heb en daar draag ik dan graag mijn zwarte sokken met witte hartjes onder. Het is dus niet zo dat ik er altijd als een wandelend circus bij loop hoor, deze vrouw houdt ook wel degelijk van ingetogen zwart. Kleurige sokken zijn echter wel mijn favoriet. Het paar hieronder bijvoorbeeld is echt mijn lievelings. Die droeg ik zelfs in de zomer van 2017 met 30 graden hitte, puur omdat ze zo leuk zijn en niet stikkend warm aanvoelden.

Sokken van Happy Socks
Sokken van Happy Socks

Inleveren die handel!

Mijn man is inmiddels ook om, die heeft zijn witte sport sokken al jaren geleden aan de wilgen gehangen ? De sokken die je hieronder ziet bijvoorbeeld waren een special edition in samenwerking met Megan Massacre. Nou, die heb ik dus welgeteld Ć©Ć©n keer aan gehad, daarna kon ik ze inleveren bij hem. Ze staan dan ook wel erg vet onder zijn spijkerbroek als hij naar het werk gaat, eerlijk is eerlijk…

Sokken van Happy Socks

Dus zoek je nog een leuk cadeautje voor vaderdag? Kijk dan hier voor meer Happy Socks voor heren Dan heb je ze nog net op tijd in huis en bespaart het je een hoop denkwerk om weer iets origineels te verzinnen. ?

Hou jij ook van opvallende sokken of ben jij meer van de uni sokken? Ik ben benieuwd wat jij het liefste draagt.

Liefs,

Maruska

You Might Also Like...

2 Berichten

 • Reply
  Gertrud Prins
  15 juni 2019 at 16:26

  Weer een heerlijk blog Maruska, fijn weekend.

  • Reply
   Maruska
   18 juni 2019 at 15:31

   Dankjewel Gertrud! Spuit elf van mijn kant uit maar ik hoop dat je ook een leuk weekend hebt gehad!?

  Laat een bericht achter