Alle categoriën Inspiratie Shoptips

Helemaal ZEN met Geurwolkje

De kans is groot dat je inmiddels al wel weet wat een Geurwolkje is. Op Instagram zie je de stylish verantwoorde aroma-diffuser steeds vaker voorbij komen. Toen ik benaderd werd om Geurwolkje te reviewen twijfelde ik dan ook geen moment. Ik wilde zelf wel eens ontdekken of de hype rondom deze diffuser terecht is. Lees je mee?

Challenge Accepted

Geurwolkje is een aroma diffuser en luchtbevochtiger in één die je kunt vullen met water en een paar druppels etherische olie. Zelf hou ik totaal niet van overheersende luchtjes in huis. Een huis dat fris ruikt vind ik erg belangrijk, parfum luchtjes vind ik daarentegen echt vreselijk. Toen ik hoorde dat het Geurwolkje ook nog eens zou helpen tegen muggen was ik om. Ik bestelde de geur Zomerbries en besloot de proef op de som te nemen, eens kijken wie de strijd ging winnen. De irritante k-muggen of het Geurwolkje. Ik koos voor de diffuser Unity omdat ik deze kwa vorm het mooist vond. Alle andere modellen vind je op de site van Geurwolkje.

Geurwolkje, aroma diffuser met etherische olie
Geurwolkje aroma diffuser

Slechte nachtrust

Als er iemand is die slecht slaapt dan ben ik het wel. Ik slaap al dik 20 jaar met oordopjes en iedere prikkel van buitenaf zoals daglicht is echt killing voor mijn nachtrust. Je kunt je dan ook voorstellen dat ik de zomer kwa nachtrust dan ook met gejuich ontvang…not! Het is supervroeg licht, de ramen staan open omdat het te warm is dus je hoort álles. En last but not least breekt dan ook nog eens het muggenseizoen aan. Public Enemy Number One als je het mij vraagt. Ik heb overal horren in huis maar die beesten weten ondanks dat gewoon hun weg te vinden naar mijn slaapkamer. Alhoewel er naast mij al jaren een hapklaar brokje ligt in de vorm van mijn man ben ik toch telkens weer de Sjaak. Zoet bloed zeggen ze dan…tja daar kan ik niks tegenin brengen. Kan ook niet anders met al die suiker die ik dagelijks naar binnen prop ?

Etherische olie erin en pruttelen maar

Ik koos voor de geur Zomer bries omdat deze beschrijving op de site mij het meest aansprak.

Zomer bries etherische olie 5ml
Ben je vermoeid, slapeloos en heb je spanningen in je lijf en hoofd? Heb je een laag immuunsysteem en ben je onrustig? Ben je ook zo toe aan een beetje zomer in huis?

Insecten zoals muggen, vliegen en zilvervisjes hebben een hekel aan deze geur en zullen jouw huis vermijden. Onze oliën zijn 100% natuurlijk en dus niet schadelijk voor mens en dier. De olie zal de insecten niet schaden, maar wel wegjagen. Klinkt als een win-winsituatie!


Ik vulde het Geurwolkje met wat water en een paar druppeltjes Zomer bries, deed de stekker in het stopcontact en meteen kwam het pluimpje “rook” er bovenuit. Ik dacht altijd dat het rookpluimpje betekende dat er warme lucht uitkwam maar dat is dus absoluut niet zo. Het is koud en heerlijk fris. Wat ik nog het grappigst vond was de reactie van mijn jongste zoon. “Het lijkt wel op die magische lamp van Aladdin”, en ja inderdaad daar heeft hij wel wat van weg?

Geurwolkje Aroma diffuser
Geurwolkje aroma diffuser

Het beste tegen de muggen is als je het Geurwolkje zo’n uurtje voor het slapen gaat aan zet. Ik heb hem tijdens de laatste hittegolf elke avond aan gezet en sindsdien geen één muggenbult meer gehad, I shit you not! Op de zijkant zitten nog 2 knopjes. Met de ene knop kun je een kleur uitkiezen die door het randje schijnt. Dat verhoogt de sfeer nog eens in het donker. En met de tweede knop kun je kiezen wanneer je wilt dat de diffuser automatisch uit gaat. Na 1, 3 of 6 uur. Uiteraard kun je hem daarmee ook gewoon aan en uit zetten.

Geurwolkje Aroma Diffuser

Luchtbevochtiger en Aromadiffuser in één

Op zich hoef je het Geurwolkje niet alleen aan te zetten voor de geur. Hij werkt namelijk ook nog eens hartstikke goed als luchtbevochtiger. Ik denk dat mijn plantjes hier aankomende winter dan ook erg blij van gaan worden!

Conclusie

Meestal ben ik niet heel snel overtuigd als ik mensen overdreven enthousiast hoor over een nieuw product, ik zal dan ook niet snel “ge-influenced” worden. Maar wat betreft het Geurwolkje snap ik de hype echt volledig, inmiddels ben ik ook echt een groot fan! Het gezellige gepruttel op de achtergrond, de heerlijk frisse geur en ook nog eens mugvrij kunnen slapen vond ik echt een verademing. Voor de winter lijken andere geuren zoals Kaneel of Sandelhout mij ook erg lekker.

Win win win!

En hoe leuk is het dat ik aan 1 van mijn volgers een Geurwolkje diffuser inclusief 1 etherische olie naar keuze mag weggeven! Wil jij ook kans maken volg dan deze stappen hieronder:

 • Volg Roestompoes en Geurwolkje op Instagram
 • Laat een reactie achter onder mijn post op Instagram en tag 2 vrienden
 • Voor een extra winkans deel je deze winaktie in je stories op Instagram en laat je een reactie achter onder deze blogpost

Aanstaande zondag maak ik de winnaar bekend, veel succes!

Liefs, Maruska

You Might Also Like...

36 Berichten

 • Reply
  Ellen Haverkate
  11 september 2019 at 19:49

  Na het lezen van jou post ben ik ook om. Ik vind je verhaal eerlijk en no nonsense….Wat ik er fijn aan vind is dat er niet zo’n chemisch goedje in gaat maar goede etherische oliën!
  Als ik het zo lees op de site zijn alle geuren heerlijk maar met welke zal ik beginnen ?

 • Reply
  Sandra
  11 september 2019 at 20:01

  Fijn geschreven.
  Mijn interesse is gewekt…
  Ik waag een kansje…

 • Reply
  Joyce
  11 september 2019 at 20:06

  Ow wat heerlijk! Geen muggenbulten next summer.. ik zie geurwolkje al n tijdje, komt geregeld voorbij… twijfel twijfel… maar deze winactie ga ik toch eens meedoen… fingers crossed

 • Reply
  Antoinette
  11 september 2019 at 20:23

  Ik ben nooit zo gevoelig voor reclame praat. Maar hoe jij er over schrijft moet ik het gewoon hebben. Te leuk weer! Volgens mij verkoop jij brillen als een malle. Ik doe dus graag mee.

  • Reply
   Maruska
   11 september 2019 at 20:25

   Haha ja brillen verkopen kan ik inderdaad ook goed ?
   Maar er is ook niks van gelogen hoor..ik vind het echt een geweldig ding, leuk dat je meedoet!

  • Reply
   Marlous
   11 september 2019 at 20:32

   Oh yessss eindelijk een mooie! Ik wil wel winnen 😉

 • Reply
  Marjoleintje_insta
  11 september 2019 at 20:39

  Leuke review! Ik ben ook niet snel overtuigd, dus ik win hem graag om hem uit te proberen ?

 • Reply
  Fokelina
  11 september 2019 at 22:04

  Zo te lezen ben ik net zo’n slechte slaper als jij. Ik slaap heel licht en droom ook heel veel. Zonder watjes in mijn oren kan ik helemaal niet slapen. Goed om te lezen wat jouw ervaring is met het geurwolkje, positief dus en ziet er ook nog mooi uit! Lijkt me super om er op deze manier 1 te kunnen winnen 😉

 • Reply
  Roxanne
  12 september 2019 at 06:53

  Oooh dat klinkt echt heerlijk! Ik hou ook van een fris huis zonder chemische geuren dus dit klinkt perfect. Hopelijk kunnen we zo toch nog een beetje zomer in huis halen of daarna juist kiezen voor een gezellige herfstgeur. Ik waag een gokje, hier en op instagram (roxy.andthelittleones)

 • Reply
  Marja
  12 september 2019 at 08:31

  Oh,wat klinkt dat goed.Ondanks de hapklare brok naast mij,moeten de muggen mij ook altijd hebben en zit ik elke dag ….ja,nu nog steeds ?? onder de muggenbulten en ik krap ze vaak kapot omdat ik echt gek van de jeuk wordt.En als het dan ook nog helpt om beter te slapen,kan ik mijn lol gemaal op …. ???

 • Reply
  Houselivvv
  12 september 2019 at 10:45

  Superleuke winactie! Zn geurwolkje klinkt heel goed. Ik ga meedoen! We gaan duimen ?

 • Reply
  Aline Bouma
  12 september 2019 at 14:14

  Superleuk!! Ik doe heel graag mee voor zo’n heerlijk geurwolkje ❤

 • Reply
  Melanie
  12 september 2019 at 15:05

  Okay ik was eigenlijk al om, maar na het lezen van jou blog helemaal! Hoe leuk zou het zijn om hem nog te winnen ook! ?

 • Reply
  Hanneke
  12 september 2019 at 16:44

  Wat een leuke blog over ‘geurwolkje’ . Je schrijft zo gezellig en enthousiast. Ik ben nu ook heel enthousiast. Ook ik ben een slechte slaper. Mijn zoon allergisch voor muggen. Als Ik het geurwolkje zou winnen wordt het dus nog een strijd bij wie die op de slaapkamer mag staan. Al staat die in de woonkamer natuurlijk ook héél leuk, droom….

 • Reply
  Sanne
  12 september 2019 at 19:26

  Wat een interessante uitgebreide blog! Ik ga binnenkort verhuizen en deze zou prachtig staan bij mij! Ik kijk ernaar uit om deze te kunnen uitproberen. Ik ben namelijk ook een snoepje voor muggen…

 • Reply
  Zjojes
  12 september 2019 at 19:43

  Horren *check*
  anti- muggenspullen *check*
  Muggenbulten *check*
  Geurwolkje *nog geen check*
  Dus ja een geurwolkje is hier van harte welkom!
  Groetjes
  Joyce

 • Reply
  Rian Koenderink
  12 september 2019 at 21:40

  Wauw, ik heb 2 jonge kindjes en het lijkt me geweldig om bijvoorbeeld te gebruiken als ze verkouden zijn, met eucalyptus, maar daarnaast ook gewoon lekker voor fijne luchtjes in huis. (Lees: weg poepluiers, welkom fijne frisse lucht 😉 En alle andere opties verkennen.

 • Reply
  Alinda (followthemommy)
  12 september 2019 at 21:57

  Wat gaaf! Wij wonen in een oud, ongeïsoleerd huis waar het nog steeds soms behoorlijk muf stinkt. Het lijkt me heerlijk om gewoon een geur naar keuze te kiezen! En dat van die muggen lijkt me ideaal. In de ramen van de slaapkamer kunnen geen horren dus wij laten ons ook bijten…?

 • Reply
  Jean-Paul (kastjenaardemuur)
  13 september 2019 at 09:04

  Heerlijk! Staat al maanden op het verlanglijstje en wilde hem vragen voor mijn verjaardag eind deze maand. Maar dit zou natuurlijk helemaal tof zijn!

 • Reply
  Fanartmi
  13 september 2019 at 16:54

  Wauw, helemaal enthousiast na het lezen van deze blogpost. Ik maak graag kans

 • Reply
  Inge
  14 september 2019 at 08:07

  Ik zie het geurwolkje op zoveel plekken voorbij komen en na me een beetje ingelezen te hebben en na jouw blog ben ik heel enthousiast! Doe dan ook graag mee ?

 • Reply
  Cisca
  14 september 2019 at 12:13

  Afgelopen zomer heb ik geurwolkje voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er helemaal blij mee. Afgelopen week was oudste dochter verkouden, geurwolkje voorzien met water en een paar druppels eucalyptus en ze kon wee beter ademen. Dus ook hiervoor een aanrader!
  Ik doe dan ook mee voor m’n dochter ?

 • Reply
  Naomi
  14 september 2019 at 16:59

  Zag deze inderdaad al vaak voorbij komen en had het meteen opgeslagen. Zeker richting de koude maanden als de deur wat vaker dicht blijft zou het heerlijk zijn om deze te hebben. Ik ga heel hard duimen ??

 • Reply
  Susan Muller
  15 september 2019 at 07:15

  Wat een goed idee om hem in de slaapkamer te zetten heb er zelf 1 in de woonkamer staan voor de luchtjes van de hond en als je net gekookt heb te verbloemen en het ruikt altijd super lekker bij me binnen maar hier had ik nog niet over nagedacht ik slaap zelf ook altijd slecht en met raam open dus dit wil ik ook!!!! Dus ik doe heel graag mee ???

 • Reply
  Judith van Woerkom
  15 september 2019 at 08:39

  Wat een super gave blog heb jij geschreven over Geurwolkje. Die staat nog steeds op mijn wishlist namelijk ook. Ik ben altijd ‘de Sjaak’ met muggen. Maar verder vind ik een echt ‘Geurwolkje’ ook een aanwinst in mijn interieur. Ik doe graag mee met je winactie. Ik ga heel hard duimen dus!

 • Reply
  Diana Oosterwaal
  15 september 2019 at 08:51

  Ik wil heel graag een geurwolkje winnen. Ben echt superbenieuwd naar de verschillende geuren.

 • Reply
  Daniëlle
  15 september 2019 at 09:22

  ooh ja Marus , ik doe op de valreep mee .
  het is ook zo n mooi vormgegeven item .
  ik wil en graag uitproberen !!

  liefs Daniëlle( Milà )

 • Reply
  Joyce
  15 september 2019 at 09:35

  Wat een super leuke blog! Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje en zou ik heel graag willen winnen!

 • Reply
  Esther Wajon
  15 september 2019 at 09:36

  Leuke blog! Zo te lezen is het geurwolkje niet alleen mooi om te zien maar ook nog nuttig voor het verdrijven van muggen. Laten mijn zoontje en ik nu altijd de sjaak zijn terwijl mijn man nooit een muggenbult heeft… Ik wat dus graag een kans voor dit geurwolkje.

 • Reply
  Charlotte
  15 september 2019 at 10:02

  Twijfel al erg lang of ik er een aan zou schaffen ook omdat ik niet zo ben van de luchtjes in huis en vind alles al snel naar toilet verfrissen ruiken. Na het lezen van jou verhaal ben ik toch om en wil het wel proberen. Misschien win ik hem wel, en doe dus nog even mee net op de valreep, en als “the forse” niet met mij is dan koop ik er toch zelf een!

 • Reply
  Ilse Ardies
  15 september 2019 at 11:32

  Ik volg je al een hele tijd op Instagram maar nog nooit doorgeklikt naar je blog! Wat een ontdekking, je schrijft zo leuk! Ik heb weer nieuwe lectuur ontdekt. Je ziet me nog terug hier!
  En zo’n geurwolkje, tja, die wil ik ook wel hebben. Ik waag dus een kansje!
  Tot later, nu eerst nog wat voorbereiden voor school. Groetjes,
  Ilse

  • Reply
   Roestompoes
   15 september 2019 at 13:21

   Wat ontzettend leuk om te horen, dankjewel!

 • Reply
  Michelle
  15 september 2019 at 13:17

  Dat is een fijne ervaring. Die zou ik ook wel willen, dus doe ik graag mee met de winactie. Slecht slapen doe ik ook al heel lang, vooral doorslapen vanwege alle prikkels

 • Reply
  Ceciel
  15 september 2019 at 16:26

  Nog net op tijd om mee te doen! Wat moet ik zeggen: ik wil er gewoon ook eentje ?. Zo mooi vorm gegeven en dan ook nog functioneel. Love it!!!

 • Reply
  Daniëlle
  15 september 2019 at 18:47

  Oehhh superleuk! Deze staat al zo lang op mijn wishlist! Ik waag graag een kansje.
  Groetjes Daniëlle (HappyMess)

 • Reply
  Desiree
  15 september 2019 at 20:03

  Jaaaa wat een gave winactie! Ben ik nog op tijd? Toen ik het las in je stories over de nare huisdiergeurtjes was ik eigenlijk gelijk om! Wij, een gezin met 1 hond (jack russel)zouden heeeeel graag zo’n geweldig geurwolkje willen hebben hoor! En hoe lekker is dat.. dat gelijk je huis én fris ruikt en je er ook nog zenn van wordt. Wij wagen een kansje!

 • Laat een bericht achter