Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Roestompoes is het kleurrijk en persoonlijk blog van Maruska, ontstaan uit een combinatie van  mijn bijnaam Roes en 1 van mijn guilty pleasures 🙂

Levensgenieter van 40 en een beetje met een gezonde dosis humor en woonachtig in het gezellige Brabant. Gelukkig getrouwd  (ja echt…het bestaat ) en moeder van zoon Jelal (18) dochter Yanou (15) en onze kleine draak Féron (10). Al jaren werkzaam als opticien wat ik met veel plezier doe, want niks is leuker dan mensen weer een heldere blik op de wereld geven.Roze fetisjist, shop-a-holic, hashtaglover, gadgetfreak en dol op interieur en design.

Een tikkeltje verslaafd aan taartjes, zoutjes,chocola en alles waar je maar het woord Mac voor kunt zetten. Wat meteen verklaart waarom de keuken voor mij gelijk staat aan een nucleair rampgebied waar ik met alle plezier met een grote boog omheen loop. Daarom ook extra dankbaar voor kookboeken voor dummies en kinderen met een laag verwachtingspatroon op culinair gebied dus een Masterchef zal ik nooit worden. Ondanks mijn wanprestaties in de keuken toch in staat om simpele lekkere gerechten op tafel te zetten die ik dan ook graag deel met jullie.

Kan erg genieten van het schuiven met spulletjes in huis wat mijn gezinsleden soms tot wanhoop drijft. Ook dol op kleur met Roze als stip op 1 want zeg nou zelf:

Op mijn blog laat ik je meekijken in mijn dagelijks leven en deel ik mijn passie voor kleur en interieur, design,  recepten, shoptips en alles wat verder mijn interesse heeft.

Alle foto’s die ik plaats zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Delen mag uiteraard maar wel fijn als je mijn naam erbij noemt 😉

Liefs,

Maruska